joi, 3 august 2017

9 luni de Teodor

A trecut asa mult timp de cand nu am mai scris aici nimic...le scriu in gand, dar gandul e plin si aiurit si le uit. As vrea sa revin mai des, intru amintirea momentelor frumoase.
Teodor are 9 luni si putin. Se plimba cu multa bucurie si dorinta de manuta. Mananca de toate, pofteste fructe, in special zmeura, capsuni, afine, pepene. Cu o zi inainte sa implineasca cele 9 luni afara din burtica, adica jumatatea timpului de cand el este fizic cu noi, a spus "Tata". De fapt "Dada", chemandu-l in camera cu noi la somn. De vreo saptamana are si doi mugurasi de dintisori, cu care ii e frica sa manance inca, probabil il dor.
Zambeste mereu, la toata lumea. Se bucura de orice, se joaca cu orice, iubeste apa, pietrele, nisipul, iarba, animalele si oamenii.
Suntem la Marisel, in tabara. Stam in casa unor tarani, ne petrecem zilele pe dealuri si la Biserica, e atata pace si liniste si firesc si bine...Plantez o samanta, si o las in grija Lui. Sa o creasca El de crede ca e pentru noi rodul. Samanta unei casute la tara in care sa ne mutam. Ne apasa tot mai tare orasul, ne cheama natura si simplitatea. Daca e cu voia Lui...
Suntem fericiti si binecuvantati. Restul sunt detalii pe care aleg sa nu le las sa intunece cerul curat al zilelor.

2 comentarii:

Irina spunea...

Dumnezeu să vă ajute în dorul şi dorinţa voastră. Te pup, Graţi!

Sonia spunea...

Frumos blog draga Gratiela, ai un suflet frumos și sensibil